Kim Hinrich
Plejehjem i Ramløse

13. november 2021

Plejehjem i Ramløse

Med det stigende antal ældre i Gribskov får vi brug for flere plejehjem, og jeg tror egentlig at mange ønsker at blive i deres lokalområde.

Hvis jeg en dag har brug for at flytte på plejehjem ønsker jeg i hvert fald at blive i Ramløse, hvor jeg har boet siden 1989. Så det vil jeg arbejde for hvis jeg kommer i Byrådet.

 

Jeg mener generelt at plejehjemmene skal sættes fri, og at vi skal have flere friplejehjem.

 

I Nye Borgerlige ser vi flest fordele ved friplejehjem.

Ingen anlægsudgifter til kommunen, større frihed til plejehjemmet til at bruge pengene lige præcis der hvor behovet.

Mulighed for at fastholde personalet ved større faglig frihed og medbestemmelse på egne arbejdstider, bedre omsorg ved friheden til at lave faste tværfaglige teams med både ssa/ sygeplejerske, pædagog og terapeut, og trygheden ved at kunne lave interne vikarkorps.

I det hele taget friheden til at kunne skabe det bedste plejehjem på lokalplan, uden kommunens faste rammer som er fastsat af mennesker som ikke har deres daglige gang ”på gulvet”.

 

Efter mit møde med Inge Fjordside, som er leder på friplejehjemmet Bavne Ager i Gribskov, er jeg kun blevet bekræftet i mine og Nye Borgerliges holdninger. Så jeg er sikker på at flere friplejehjem er vejen frem, både sundhedsmæssigt og økonomisk.

 

Hvis jeg kommer i byrådet kontakter jeg OK fonden, som står for at drive Bavne Ager, med mit ønske om et friplejehjem, samt ældrevenlige boliger for borgere over 50 år, i Ramløse. Og jeg vil kontakte ATP som står for selve bebyggelsen.

 

Hvor kunne et sådanne friplejehjem så ligge i Ramløse…


Et forslag kunne jo være på Ramløse Øst 2, men det skal Ramløse´s borger inddrages i, så vi ikke trækker noget ned over hovedet på lokalsamfundet.