Kim Hinrich
Infrastrukturen skal binde hele Gribskov sammen

Infrastrukturen skal binde hele Gribskov sammen

9. november 2021

Det skal være nemmere og mere trygt at komme rundt i Gribskov.

 

Derfor mener jeg vi skal have opdateret vores plan for udbygningen af infrastrukturen i Gribskov.

 

Gribskov er en pendler kommune og dagligt rejser ca. 12.000 borgere ud af kommunen, for at gå på arbejde, det betyder at vi skal sikre en ordentlig infrastruktur, så vores borgere ikke hænger i lange køer m.m.

Derfor skal vi have kigget på hvorledes vi kan effektivisere vores vejnet, så borgerne sparer tid når de skal til og fra arbejdet. Det vil give børnefamilierne mere tid sammen.

 

Jeg arbejder selv i Valby og bruger ca. 2 ½ time om dagen på transport. Især når jeg skal hjem hænger jeg i kø ved rundkørselen for enden af motortrafikvejen.

 

Det er ikke et lyssignal vi har brug for, da det kun vil skabe endnu mere kø. Rundkørselen ligger på en bakketop og derfor bør det være muligt at kunne lave en vejunderføring så trafikken glider.

 

I Gribskov mangler der rigtig mange cykelstier og derfor skal vi skal have prioriteret området, så det bliver mere sikkert for de bløde trafikanter, ikke mindst vores børn. Alle skal kunne komme sikkert rundt i kommunen, uden at nærmest skulle sætte livet på spil, som det er nogle steder.

 

Sidst men ikke mindst, så vil vi i Nye Borgerlige stadig arbejde for at motorvejen bliver ført helt til Helsinge og ikke kun til Hillerød.