Kim Hinrich
Hvorfor stemme på Kim Hinrich den 16. november?

14. november 2021

Hvorfor stemme på Kim Hinrich den 16. november?

Hvorfor stemme på Kim Hinrich den 16. november?

 

Jeg stiller op til valget fordi jeg simpelthen ikke kan holde mig tilbage.

 

Min vision er at vi sammen kan ændre Gribskov til landets bedste kommune med de mest retfærdige forhold på alle områder. Med demokrati, borgerinddragelse og bindende folkeafstemninger. Vi skal vurdere tingene med de objektive briller på, og ikke træffe beslutninger ud fra en feel-good følelse. Vi skal have mere menneske og meget mindre kommune.

 

Ramløse, som jeg har boet i siden 1989, har en særlig plads i mit hjerte, men jeg kommer aldrig til at forfordele hverken Ramløse eller nogen af de andre lokalsamfund frem for andre. Der skal være lige vilkår for alle i kommunen, og alle beslutninger skal træffes retfærdigt.

 

Mangler vi penge, eller bruger vi dem bare ufornuftigt?

Jeg vil bekæmpe uretfærdigt frås med vores skattekroner. Se på fakta og undersøge tingene til bunds, før der træffes vigtige beslutninger.

Derfor kommer jeg aldrig til at love guld og grønne skove. Og jeg vil aldrig prioritere ”flødeskum” frem for kernevelfærd.

Vi skal ikke symptombehandle med lappeløsninger, men ændre den tilgrundliggende årsag. Jeg vil skabe større indtjening ved at sikre vores erhverv de bedste rammer for at drive virksomhed. En indgang til kommunen, og en hurtig sagsbehandling af såvel bygge- som erhvervstilladelser.

Når jeg sammenligner Gribskov med andre kommuner er det tydeligt at vi kan administrere pengene meget mere effektivt. Men det kræver at vi handler, og det kan kun gå for langsomt.

                                                                                                                       

Da jeg ikke sidder i byrådet nu, er min mulighed for indsigt desværre begrænset. Men jeg kan garantere for at jeg vil kæmpe med næb og kløer for retfærdighed for borgerne i Gribskov.  

 

Så med mindre du er uenig med mine holdninger, håber jeg du vil sætte dit kryds på mig den 16. november, så vi sammen kan gøre Gribskov til landets bedste kommune.